A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista. Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus ARTidas linkgyűjtemény 


[ 2010-11-12 15:47:59 ]

Japán Szexpartner

Élő showban szexelt fiával a japán anya és még élvezte is! A japánoknál már élő adásban közvetítenek játékos szexshow-kat, amelyek hatalmas nézettséget produkálnak. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen szexuális perverzióiknak se szeri se száma. A mostani videón például tanúi lehetünk annak, hogyan dugja meg saját anyját egy japán srác.

A japánok mindig is sokkal extrémebben viszonultak a szexualitáshoz mint bármelyik más nemzet és ebből adódóan mindig előrébb járnak extrém- vagy bizarr szex tekintetében. Egy hétköznapi európai ember számára ezek a szexuális perverziók szinte nem is csupán bizarrnak tűnnek, hanem a szó szoros értelmében sokkoló hatásúak.

Japán anya-fia szex

Japán anya-fia szexvideó

Náluk nem számítanak a nemek, a kor, a vérfertőzés fogalmát ha ismerik is, mégis külön ínyencségnek számítanak a családon belüli szexelések, ahol a japán anya simán leszopja kamaszodó fiát, vagy nem zavarja, ha éppen mosás közben a fia hátulról jól megdugja. Ugyanez fordítva is igaz, amikor a közkedvelt japán iskolaruhás kislány hazaér és apukája farkát kapja jutalmul nyalóka gyanánt. Nagy divat náluk, hogy meglehetősen idős emberek szexelnek nagyon fiatal lányokkal és érdekesen hangzik, de ezek a fiatal lányok meg vannak győződve arról, hogy milyen jót is tesznek, ha hagyják magukat megdugatni egy idős emberrel.

Ezek nagyon érdekes gondolkodásmódot vetítenek ki, így már azon sem kell csodálkozni, hogy a japán pornóiparban a legnagyobb durranás az animalsex, és ebből is a legkedveltebb a kutyákkal való közösülés. De ha még ez sem elég durva, akkor még ezt is lehet fokozni, és tudják is a japánok, mert vannak light verziós kutyapornó filmek, de vannak erősen sokkoló hatású erőszakra alapozott animalsex filmjeik is.

Az extrémitás azonban még itt sem ér véget, mert a japánok ettől jóval perverzebbek és már ott tartanak, hogy külön fizetős klubokban és előadásokon lehet betekintést nyerni a világ legbizarabb szexkategóriák kedvelőinek. A legnagyobb újdonság azonban az élő adásos szexshow, amit máshol a világon is rendeznek, ámde pornó színészekkel. A japánok azonban ebben is újítottak, mert náluk akár egy család is jelentkezhet egy ilyen műsorra és élő adásban lehet megnézni, ahogy egy japán anya és fia szexel. És ezt nyereményjáték fejében, mert ha jól sikerül a show, és a fiú rendesen megdugja az anyját, akkor egzotikus nyaralást nyerhetnek.
Hogy a nyereményért cserébe, vagy inkább a perverzió végett, de igen sokan jeletkeznek ezekbe a szexműsorokba, ahol aztán nem ciki, ha a fiú anyja pinájában landol. Hiába, úgy tűnik, hogy a japánok tényleg a legperverzebb szexpartnerek a világon és mindig tudnak valami újat kitalálni.

 

Szexpartnercsajok.hu


Véleményed van? Írd meg itt.

 

 

 

 

A honlapon található képi és szöveg tartalmak jogvédett tartalmak! Azok másolását csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges.
Minden jogsértés esetén büntető eljárást kezdeményezünk!
© 2009 Szexpartnercsajok.hu | Oldaltérkép | Szexpartner kereső | Erotika